Jogosult állatorvosi elszámolás
Jogosult állatorvosi azonosító:Jelszó:
Kapcsolatfelvétel
Helyi kapcsolatok
Intranet
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Jogosult erdészeti szakszemélyzeti képzés - Jelentkezés

Jogosult erdészeti szakszemélyzet továbbképzés - 2017. április 25-26.

.

Dátum: 2017. április 25-26. (kedd-szerda)

Időpont: 9.00 – 16.30 óra

Helyszín: Földművelésügyi Minisztérium Színházterem, (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 11.)

Nem kell részt vennie a továbbképzésen annak a jogosult erdészeti szakszemélyzetnek, aki a képzést 2011-2016. években már teljesítette!

Az erdészeti szakszemélyzet és a jogosult erdészeti szakszemélyzet nyilvántartásba vételének és nyilvántartásból való törlésének, továbbképzésének, szolgálati tevékenységének részletes szabályairól, valamint az erdészeti hatósági és igazgatási feladatokat ellátó személyek szolgálati tevékenységének egyes szabályairól szóló 71/2010. (V. 13.) FVM rendelet 2. § (2) bekezdés b) pontja alapján jogosult erdészeti szakszemélyzetként az a természetes személy vehető nyilvántartásba, aki 7. § (1) bekezdés a) pontja szerinti, az erdőgazdálkodást és az erdészeti szakirányítást érintő hatályos jogszabályokról szóló általános továbbképzésen részt vesz és sikeres vizsgát tesz.

A továbbképzésre csak a Névjegyzékben nyilvántartott erdészeti szakszemélyzet jelentkezhet!

A továbbképzésen és a vizsgán való részvétel a 2 év szakmai gyakorlatot teljesítő, illetve a közeljövőben teljesítő és a jogosult státuszt kérelmező szakszemélyzetnek lett meghirdetve.

Felhívom a szakszemélyzet figyelmét arra, hogy a rendeletben előírt kétéves szakmai gyakorlatot a rendelet 2. § (4) bekezdése értelmében erdészeti szakszemélyzetként történő foglalkoztatás időtartama alatt vagy erdészeti igazgatási munkakörben lehet megszerezni. A szakszemélyzetként történő foglalkoztatás időtartamát a Névjegyzékbe történő nyilvántartásba vétel időpontjától kell számítani.

Az űrlap kitöltése után, a „Küldés” gomb lenyomása után a jelentkezés rögzítéséről szóló tájékoztató e-mailt fog kapni. A jelentkezés elfogadásáról és a továbbképzéssel kapcsolatos részletekről a NÉBIH Erdészeti Igazgatóság 5 munkanapon belül visszaigazoló levelet küld a jelentkezéskor megadott e-mail címre.

Erdészeti szakszemélyzeti képzés
Szakszemélyzet nyilvántartási kód:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Száma:
Kelte:
Kiállítója:
Hozzájáruló nyilatkozat(1):*
Erdészeti szakszemélyzetként eltöltött idő(2):
Számlázási név:
Irányítószám:
Helység:
Utca, házszám:
Születési hely (természetes személy esetén):
Születési idő (természetes személy esetén):
Adóazonosító jel(4):
Adószám (jogi személy esetén):

(1) Hozzájáruló nyilatkozat ahhoz, hogy a NÉBIH a szakképzettséget a felsőoktatási információs rendszerben ellenőrizze. (2007.03.01 –t követően megszerzett végzettség esetén.)

(2) Erdészet hatóságnál erdészeti hatósági munkakörben vagy erdőgazdálkodási tevékenységet végző gazdálkodó szervezetnél erdészeti szakszemélyzetként eltöltött idő. (Több részből is állhat)

(3)  A NÉBIH a természetes személy adóazonosító jelét vagy a szervezet adószámát kizárólag a számla kiállításához használja fel.

Szakterületek Ügyintézés Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóság Állategészségügyi Diagnosztikai Igazgatóság Állatgyógyászati Termékek Igazgatósága Állattenyésztési Igazgatóság Borászati Igazgatóság Élelmiszerbiztonsági Kockázatértékelés Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság Erdészet Földművelésügy, vadászat, halászat Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatóság