null Sodexo A csapat

Sodexo A csapat

Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai

Kiss Krisztián  - Sodexo „A” Csapat

2012 óta dolgozik a Sodexo Magyarország Kft.-nél, mint a vállalati szegmens egyik vezető szakácsa. A sodexós pályafutását megelőzően több neves étteremben (Pl: Dunapark étterem, Kogart-Ház, Jardin de Paris, Kacsa étterem) szerezte szakmai tapasztalatait.

Jelenlegi feladatai közé tartozik a kollégák betanítása, szakmai tréningje. Több szakácsversenyen indult már, ahol dobogós helyezéseket is elért, például Bocuse d’Or 2011 Magyar döntő, Global Chef Challenge 2010, Hagyomány és Evolúció 2011.

Célja az egészséges étkezés népszerűsítése, és az hogy a vendégek elégedetten távozzanak éttermeikből.

 

Jenei Tamás  - Sodexo „A” Csapat

Jenei Tamás 2011-ben csatlakozott a Sodexo csapatához, mint a gyermek-diák szegmens vezető séfje. Azt megelőzően több Budapesti étteremben dolgozott, kezdetben szakácsként később konyhafőnökként. (Intercontinental, Arany kaviár, Mágnáskert, Mokka, Alabárdos, Cactus juice, Pasztrami) 2004-ben megnyert egy szakácsversenyt, és bejutott az újonnan alakult gasztronómiai csatornába, a TV Paprikába. Azóta számtalan főzős műsort vezetett. Feladatának tekinti a hagyományos, kevésbé korszerű ételek modernizálását valamint új ételek és technológiák népszerűsítését. 2014-től a SODEXO keretein belül a kínálattervezési csapat tagja lett.

 

 

Menü

Előétel Főétel Desszert
Tökfőzelék ropogós ponttyal Marhafartő juhtúrós polentával, zöldségekkel paszternák pürével Aszalt gyümölcsös kölesgombóc barackmártással

 


Friss hírek

2024. november 21, csütörtök

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.11.21.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. november 11, hétfő

ITNET részjelentéssel kapcsolatos információk az öko tanúsító szervezetek részére

Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről1 szóló 2008. évi XLVI. törvény 47/A. § szerint az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia végrehajtása érdekében integrált többéves nemzeti ellenőrzési tervet (továbbiakban: ITNET) kell készíteni, melyet az országos főállatorvos ad ki és irányítja annak végrehajtását. Az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia és az ITNET kialakítása is az élelmiszerlánc szereplőinek – így az ökológiai gazdálkodást ellenőrző és tanúsító szervezeteknek (továbbiakban: tanúsító szervezetek) – bevonásával valósul meg.

Tovább >